Over Sally

Welkom

Hallo, ik ben Sally, facilitator en enthousiaste spaceholder tijdens transformatieve één op één sessies, groepssessies en workshops. Als mama van twee zoons, begrijp ik de uitdagingen en verlangens van het ouderschap en het streven naar balans in het drukke leven.

 

Mijn eigen reis heeft me geleid tot diepe rust, vertrouwen en geluk, en nu is het mijn missie om anderen te begeleiden naar een leven vol rust, energie en vervulling. Ik geloof dat het belangrijkste in het leven is hoe jij je elke dag voelt en daar kan ik je bij helpen.

 

Ik geloof dat ieder individu beschikt over een zelfherstellend vermogen. Zodra jij verantwoordelijkheid wil nemen over je eigen leven, wil ik je bijstaan in deze boeiende ontdekkingsreis. Jij bent de enige die het kan doen, ik kan je de weg wijzen, jij mag de stappen zetten.

Met een open en ongedwongen benadering creëer ik een veilige ruimte waarin we samen kunnen groeien, leren en de nodige stappen zetten om rust, balans en vertrouwen te vinden. Laten we samen op weg gaan naar een leven vol energie, goesting en enthousiasme, waarin jij de regie neemt over jouw eigen welzijn.

Te gast bij podcast Vrouwenklap

Ik was in de zomer van 2023 te gast in de Podcast “Vrouwenklap”. Je kan de aflevering hier bekijken:

Sally staat voor...

Kennis delen

Bewustzijnsgroei

ownership nemen

Inspireren en transformeren

Plezier beleven

Zachtheid Voelen

Holistische kijk

Je eigen gezondheid voorop

Tot slot wil ik je een heel persoonlijk stukje met je delen. Als jij je hierin herkent, dan weet je dat je hier op het juiste spoor bent: Een stukje uit mijn zelfreflectie enkele jaren geleden!

“Langs alle kanten worden we overstelpt met info: “Je moet dit”, “Je moet zus”, “Als dit, dan dat”, “Om dat te bereiken zou je zo moeten doen, ….”

Ik ben het noorden kwijt, iedereen weet perfect wat ik zou moeten doen. En zelf weet ik het niet. Ik doe dus maar wat anderen me zeggen wat ik moet doen. Ze zijn met zo veel. En ze roepen zo luid dat ik mijn eigen stem niet meer kan horen.  Mijn gedachten zijn anders wel luid en constant aanwezig. 1000 dingen spoken door mijn hoofd en toch krijg ik mijn gedachten niet geordend. Misschien moet ik hulp zoeken? Hulp van buitenaf…. Weer ga ik ervan uit dat een ander beter weet wat ik moet doen om uit deze uitzichtloze situatie te komen. Iemand anders zal deze warboel in mijn hoofd wel kunnen oplossen. Het moet wel, want zo is ‘het’ te vermoeiend en niet plezierig. Genieten van MIJN leven en de mensen waarvan ik hou lukt niet altijd en met volle teugen. Mijn hoofd zit vast in een grijze wolk, in een waas. Een net van gedachten en zorgen.

Soms verplicht ik mezelf om het van me af te zetten, want ik heb ten slotte niet te klagen. Daar ben ik me maar al te bewust van. Ik heb een relatief gezond lichaam, een lief dat van mij houdt. Twee mooie, gezonde en leuke kinderen, fantastische ouders waar ik altijd op kan rekenen, twee broers en een zus die ik niet zou kunnen missen, een mooi huis, een auto, financieel loopt alles van een leien dakje, … En toch lukt het mij niet om echt gelukkig te zijn en volop te genieten van het leven.