Aanbod

Hoe werkt Healing Priurity?

Soms raken we, om welke reden dan ook, uit balans en hebben we hulp nodig om terug te keren naar onze natuurlijke flow. Je lichaam beschikt over een zelfherstellend vermogen, dat je zelf kan (her)activeren. Niemand kan dit voor jou doen, ik wijs je de weg, maar jij zet de stappen. Zo neem je zelf terug de verantwoordelijkheid over je leven.

Groei Trajecten

Persoonlijke begeleiding in jouw traject om terug tot je kernwaarde te komen.
Een prachtig proces van transformatie.

TRE - Tension and Trauma Release Excercises

Deze techniek wordt gebruikt om het zelfherstellend vermogen van het individu te activeren.

Retreats en events

Meld je aan om op de hoogte te blijven van unieke uitstappen en events.

Workshops op maat

Workshops op aanvraag. Een prachtig belevingscadeau voor iemand waarvan je houdt. Ideaal voor groepen als teambuilding.

Groei Traject op 2, 4 en 6 maanden

Het is tijd om voor jezelf te kiezen en het leven te gaan creëren waar jij van droomt. Je bent vastberaden om deze kans met twee handen te grijpen, maar wil graag begeleiding.

Leer jezelf reguleren met TRE

TRE, tension and trauma release exercises is een techniek die gebruikt wordt om het zelfherstellend vermogen van een individu te activeren. Zodra je deze techniek onder de knie hebt, ben je in staat om zelf dagelijkse stress en spanningen los te laten en om dieper liggende spanningen eindelijk op te ruimen.

Tijdens de trajecten leer je de reeks van zeven oefeningen correct toepassen om zo je zelfregulerend vermogen te activeren. TRE is een zelfhulptool die heel erg toegankelijk is. 

– Release – Rebalance – Renew – Reconnect –

Retreats

 

We ervaren rust als ons autonome zenuwstelsel zich veilig voelt. Tijdens een retreat staat het initiëren van die veilige omgeving centraal, zodat je met een voldaan en ontspannen gevoel weer naar huis kan keren. Je zenuwstelsel zal je dankbaar zijn.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van aankomende retreats en events.

Net weer een zalige sessie gekregen. Bedankt Sally, dankzij jou kan ik me beter ontspannen en leer ik om minder gejaagd door het leven te gaan.
Janne Jordan
via Facebook
Een leerrijke en aangename sessie gevolgd, oefeningen hebben een goede invloed op je welzijn en zijn makkelijk toepasbaar in je dagdagelijkse leven. Zeer gezellige ontvangst en samenzijn. Sally heeft een zeer warme en vriendelijke persoonlijkheid, ik voel me goed in haar gezelschap, ik voel me aanvaard zoals ik ben. Daardoor kan ik mezelf zijn en alles beter in me opnemen omdat ze die ruimte creëert. Een aanrader op allerlei vlakken. Dankjewel!!!
Edith
via review form
Dit is echt een eye-opener. Ik zou het programma aanraden voor iedereen die hiervoor open staat. Sally is absoluut onderlegd om je te begeleiden.
Martine
via review form