Mijn Favorieten

Clearly NOT Coffee

Als voormalig fervent koffieliefhebber kan ik vol overtuiging zeggen dat Clearly Not Coffee mijn ochtendritueel heeft getransformeerd. Voorheen was koffie mijn steun en toeverlaat, een snelle oppepper om de dag te beginnen of even tot rust te komen. Echter, ik merkte al snel de keerzijde van mijn koffieconsumptie – de onrust, geprikkelde darmen, ontregelde spijsvertering en hoofdpijn als ik geen koffie dronk – tekenen van een ongezonde afhankelijkheid.

Loop Earplugs

 

 

Deze neem ik altijd mee naar familiefeestjes waar we met z’n allen in een kleine ruimte samenzitten, dinnerdates met vrienden met kinderen, de basket van mijn zoon,… Kortom overal waar er veel lawaai is. De ene keer vind ik het prima om in de gezellige drukte te zitten, andere momenten is dat een serieuze trigger voor mijn zenuwstelsel. Loop Earplugs zijn comfortabel om te dragen en worden in een handig compact doosje geleverd, waardoor je ze makkelijk over mee naartoe kan nemen.

Moonbird

 

 

Met Moonbird kan je begeleide ademhalingen doen. Je hoeft zelf niet meer te tellen, je volgt het ritme van je Moonbird. Deze stelt zich af op jouw persoonlijke noden. Het werkt heel intuïtief en helpt om een heerlijk pauze moment in te lassen.

 

Gebruik code ‘ SALLYANTONISSEN ‘ en ontvang 10% korting.

Sleepwell tape

Deze tape gebruik je om ‘s nachts je mond af te plakken. Wat? Jazeker! Door ‘s nachts je mond af te plakken, wordt de neusademhaling gestimuleerd. Je nachtrust zal vele malen herstellender zijn. Deze moet je gewoon een keer uitproberen om het te geloven. Het gebruik van deze tape zorgt ervoor dat ik ‘s ochtend uitgerust op sta en mij energiek voel voor van datgene wat de dag brengt.

In tegenstelling tot andere plakkers op de markt, blijft deze lijm niet achter op de huid. Daarom heeft deze mijn voorkeur op andere merken.